Fab Nails

Wie is Fab Nails?

Even voorstellen…

Hallo… ik ben Fabiënne en ben al mijn hele leven geïnteresseerd in de beauty en in de cosmetisch branche.
Ik ben gelukkig in de positie dat ik van mijn passie mijn beroep heb mogen maken en werk als nagelstyliste in mijn eigen nagelsalon aan de Jacobus Spijkerdreef 238 te Hoofddorp. Het mooie van mijn vak is dat we een terugkerende klanten relatie opbouwen waarin ik je elke 3.5 week weer aan mijn tafel mag terug zien om een nieuwe mooie creatie te maken op je nagels.

Echter heeft niet iedereen mooie nagels van zich zelf en kan het zo zijn dat je nagels verzwakt of problemen kent,
graag zou ik dan samen met jou willen kijken naar de juiste behandeling en dit tot een gezond en mooi resultaat brengen.
Ik ben gecertificeerd en onderscheid mijzelf door mijn persoonlijke touch, ik luister naar de wensen van de klant zonder mijn vakbekwaamheid uit het oog te verliezen. Hygiëne staat voorop en werk met zogenaamde hygiëne vijlen, dus voor iedereen een nieuwe vijl. 

Ontdek ook onze kapsalon Shairs, Visagie, Pedicure, Massages en schoonheidsspecialiste alles onder één dak en waar we u graag volledig in de watten leggen.

Bij ons kunt u voor de deur gratis parkeren! U mag altijd binnenlopen voor het maken van een afspraak, vragen of advies.

Fabienne Fab Nails