De wensen van de klant staan centraal. Zo bespreken we bij het behandelplan de wensen en mogelijkheden. Daarbij is de conditie van de natuurlijke nagels, beroep en hobby’s bepalend. Fab Nails werkt alleen met professionele producten zoals Magnetic en CND.

Gelpolish
Gelpolish combineert het gemak van nagellak met de kwaliteit van gel. In een half uur is er een prachtige set gelakte nagels aangebracht.

Gelnagels
De gel is sterk en flexibel en biedt dus een goede versterking van de natuurlijke nagel.
Gelpolish wordt dun aangebracht en hardt uit onder de LED-lamp.

Acrylnagels
Acryl is een mengsel van poeder en liquid vloeistof wat aangebracht kan worden op de natuurlijke nagel en gebruikt word voor nagelverleningen.
Acrylnagels zijn niet flexibel en buigen niet mee in tegenstelling tot gelnagels. Acryl heeft weinig glans dus zal gepolijst of afgelakt moeten worden om ze mooi te laten glanzen.

Spa Manicure Deluxe
Een exclusieve 40 minuten durende manicure van CND Almond Spa Manicure, de ideale behandeling voor nagels en handen. De kalmerende en ontspannende behandeling zorgt voor een sensationele ervaring.

Voetverzorging
Uw nagelriemen worden bijgewerkt en velletjes rondom de nagels worden verwijderd. Daarna vijlen we uw nagels in de gewenste vorm.

Arrangementen
* Combinatiebehandeling voor handen & voeten.
* All-in behandeling in combinatie met kapsalon Shair’s en Relax4ubeauty, alles onder één dak.
* Bruidsarragementen naar persoonlijke keuze.
* Nagelbijtarrangement.