Nagelbijtarrangement

Nagelbijten is een aangeleerde gewoonte die moeilijk af te leren is.
Kunstnagels kunnen hierbij helpen …
Vaak is er helaas onvoldoende eigen nagellengte om een ‘gewone set’ kunstnagels te laten plaatsen.

Eigenaresse Fabiënne Lablans van Fab Nails biedt ondersteuning: “Het vergt wat doorzettingsvermogen, maar met een speciaal samengesteld Nagelbijtarrangement kunnen we er samen voor zorgen dat je
binnen 10 weken prachtige nagels hebt, die je mag en durft te laten zien.
Durf je de uitdaging aan te gaan met jezelf … maak dan vrijblijvend een afspraak om het programma samen te bespreken. Je bent echt niet de enige die deze vervelende aangeleerde gewoonte heeft!”

De behandeling:

Afspraak 1 (week 1)

Tijdens de eerste afspraak wordt de conditie van de natuurlijke nagels besproken. Vervolgens ondergaan ze een manicure en worden de korte nagels voorzien van een versterkte gellaag.
Om aan lange nagels te wennen, wordt dit stapsgewijs opgebouwd. Met een flesje nagelriemolie dienen de nagelriemen en de aangebrachte gel thuis tweemaal dagelijks gemasseerd te worden.
Zo wordt de huid geconditioneerd en blijft de applicatie soepel.

Afspraak 2 (week 2)

De controle-afspraak. De voortgang van de behandeling wordt besproken en de conditie van de nagels wordt gecontroleerd. Eventuele oneffenheden worden gevijld en/of gerepareerd.

Afspraak 3 (week 3)

Twee weken na het opzetten van de set worden de gelkunstnagels nabehandeld. De nagels worden weer in vorm gevijld en de uitgroei bijgewerkt. Omdat de nagels van een nagelbijter sneller groeien dan normaal zal dit elke twee weken gebeuren. “Hiermee voorkomen we nare randjes of haakjes aan de nagel waardoor je in de verleiding kan kan komen om te gaan bijten en peuteren,” vertelt Fabiënne.

Afspraak 4 (week 5)

Twee weken daarna is er weer een nabehandeling. De nagels worden opnieuw in vorm en lengte gevijld. Zo kan er langzaam gewend worden aan een iets langere nagel.

Afspraak 5 (week 7)

De nagels worden opnieuw opgevuld nadat conditie van de nagels, nagelriemen en applicatie zijn gecontroleerd. Daarna worden de nagels in de gewenste vorm en lengte gevijld en is er als beloning een gelpolishkleur of transparante glittertopcoat naar keuze.

Afspraak 6 ( week 10)

Drie weken na de laatste nabehandeling hebben de nagels een enorme metamorfose ondergaan!
De nagels worden voor de laatste keer nabehandeld. Natuurlijk is er nog een controle zoals in de voorgaande afspraken. Tenslotte wordt de applicatie aangevuld en worden de lange nagels prachtig gelakt met een gelpolish
naar keuze.

Na afloop is het mogelijk een afspraak te maken om de nagels na drie weken opnieuw te laten vullen of te laten verwijderen. “Maar,” waarschuwt Fabiënne: “Indien je de nagels laat verwijderen moet je er zeker van zijn dat je van je natuurlijke nagels afblijft, anders is het zonde van het arrangement!”

prijs:
Het totale arrangement kost €229,- en is inclusief alle bovenstaande behandelingen.
Boek hier een gratis intake gesprek om de mogelijkheden door te nemen.
Omdat de afspraken direct worden vastgezet, dient het arrangement vooraf in z’n geheel te worden betaald. 
Vanzelfsprekend is Fabiënne tijdens de arrangementsperiode te benaderen om in samenspraak problemen op te lossen. Er is geen restitutie als de klant – om welke reden dan ook – besluit de behandelingen tussentijds te stoppen.

Hand & voetarrangement

Een prachtige full color gelpolish op de nagels van zowel de handen als voeten. Deze combinatiebehandeling wordt in één afspraak gerealiseerd.

Bruidsarrangement

Op de mooiste dag van het leven zijn prachtig afgewerkte nagels als de kers op de taart. Wie wil er dan nou niet adembenemend mooi uitzien? Bij de voorbereiding wordt aan alles gedacht en met dezelfde zorgvuldigheid worden bijpassende bruidsnagels geselecteerd. Denk eens aan de vele momenten dat de handen uitvergroot op de foto terug te zien zijn! Dat zijn er best veel, zoals bij:

* het ontvangen van het bruidsboeket…
* het geven van het ‘ja-woord’… Eindelijk die prachtige trouwring om de vinger!
* het tekenen van de trouwbelofte…
* het aansnijden van de taart…
* en niet te vergeten het proostmoment!

Zoveel mensen, zoveel wensen en daarom zijn de mogelijkheden ongekend. Zo kan er gekozen worden voor een gelpolish/gellak of gelnagels met versteviging, een verlenging van de eigen nagel.
Kies voor prachtige nagels voor alleen de huwelijksdag zelf – of geniet er er minimaal drie of vier weken van (en nog langer met een nabehandelingsopvulling).

Opties (o.a.):
Alle wensen van de babyboomer komen aan bod in het intakegesprek. Te denken valt aan:

* Nagels met een knipoog of opvallende details die nét dat beetje extra doen zoals een parel, bling,
  glitters of  kunstzinnige vormen.
* Zachte, warme goudtinten,
* Robuuste staal- en titaniumkleuren,
* Klassieke French, ‘Moderne Color French’ of zelfs ‘Inlay French’.

Voeten:
Wie op de trouwdag graag open schoenen, slippers of sandalen draagt, wil natuurlijk dat ook de teennagels een lust voor het oog zijn. Dit kan worden meegenomen in het bruidsarrangement. De gelpolish blijft op teennagels zeker zes tot acht weken goed. Dus ook tijdens een direct aansluitende huwelijksreis zien de voeten er tiptop verzorgd uit.
Moeten de nagels er toch onverhoopt weer af voor bijvoorbeeld werkgerelateerde eisen, dan is de verwijdering binnen vier weken in de prijs van het bruidsarrangement opgenomen.

Planning:
Het is verstandig om minimaal drie weken voor de belangrijke dag het arrangement in te laten plannen. Wie (nog) niet gewend is aan kunstnagels, doet er goed aan eerder een afspraak te maken.

Alle onderdelen van het arrangement:
1. Kennismakingsafspraak om samen de mogelijkheden en wensen te bespreken.
   Desgewenst worden de vervolgafspraken direct ingeboekt.
2. Bij de tweede afspraak worden de nagels aangebracht.
3. Eén week voor de grote dag wordt de opgebrachte set gecontroleerd en vakkundig bijgewerkt.
   Dit is inclusief een speciale CND Almond Spa Manicure Deluxe én intense handmassage.
4. Eventuele verwijdering van het aangebrachte product binnen vier weken.

Totaalprijs € 120,-

Tip:
Een manicure is ook aan te raden voor een bruidegom! 🙂